Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Qui som? Què fem?

El Grup d' Alpinisme CEC va néixer en una trobada al Centre, el dijous 26 d' Abril del 2007, on varen assistir 18 persones que havien participat en els darrers cursos d' alpinisme de l' Escola de Muntanya del CEC, i que varen respondre a una convocatòria per correu electrònic. Practicament tots encara en formen part, però en aquest temps se'n hi han afegit uns 170 més. El grup funciona de manera totalment transversal, sense cap estructura gerarquica, i qualsevol membre pot fer les seves propostes d' activitat i compartir-les amb els altres membres, i totes les responsabilitats estan compartides. Un petit grup de voluntaris manté l' estructura de comunicació, amb un distribuidor de correu electrònic, el bloc, la web privada, les altes i les baixes.

El Grup forma part de la Secció de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya.
Les nostres activitats, no només són les sortides oficials del CEC, sinó que fem altres activitats fora del programa oficial, que estan obertes a tots els socis del Centre que hagin fet els cursos d' alpinisme de l' Escola de Muntanya del CEC, o que tinguin un nivell similar.

Fem sortides cada cap de setmana de manera espontània, i organitzem una sortida col·lectiva al mes.
Les nostres activitats són: ascensions d' alta muntanya, alpinisme, corredors de neu, escalada, escalada en glaç, crestes, descens de barrancs, esquí de muntanya, raquetes, ...
A l' estiu fem diverses activitats als Alps, i de tant en tant muntem una expedició/viatge per fer ascensions a diferents llocs del món.

Ens reunim el primer dijous de cada mes, a la Secció de Muntanya del CEC, a partir de 2/4 de 9 del vespre.
Per formar part del Grup heu d' enviar un correu a alpinismecec@gmail.com.

 
ir arriba