Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


De la neu al gel i tornem-hi

Aquest hivern (de fet com tots els hiverns!) la neu no ha caigut al gust de tots, això però no ha estat uin problema per bona part del grup. Tenim una colla de gent molt activa, de tant en tant envien alguna crònica, però el que no falten mai són les fotos. Aquí en fem un resum del que ens ha anat arribant.

El 5 i 6 de Febrer a la Vall de Boí i BaqueiraUna mica de gel al Pedraforca el 13 de Febrer, no és Ceillac, però va molt bé per fer pràctiques !


El cap de setmana del 19 i 20 de Febrer bon cap de setmana a Andorra, a la Vall d' InclesUna esquiada a la zona del Montmalús i Grau RoigFotos: Montserrat Andreu 
ir arriba