Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Els Osmon a Còrsega

Després del Mercantour, la Montse i l' Oscar van embarcar a Niza ... i cap a Còrsega que falta gent !
Ara ens han arribat un parell de fotos que ens han deixat favagirats. Quan aquí, al Pirineu Oriental, la neu ens l' hem de pintar, a Còrsega poden calçar els esquís. Ens ho expliquen en un breu correu, i ens emplacen pel Juliol a Escarrilla.


"Bé, de moment el centre de la illa que és el territori més muntanyenc.. Granit per tots els costats.!!! Llàstima que els plans d'escalada que portàvem se'ns han esfumat ja que m'he fastiguejat el menovell de la mà (vaig caure corrent).. 

A canvi ha vingut el bon temps i, sorpresa !!! ... hem tornat a treure els esquís del fons del maleter.
Avui hem pujat al Pic Rotondo, el 3er més alt de la illa amb 2650 m, (a la foto el que queda damunt de l'esquí esquerre).

Neu per sobre de 1900 m. i solitud TOTAL !!.. Ahir vam pujar el Lombarduccio, - famós pels seus corredors hivernals - al costat del llac Melu i Capitellu, lloc turístic per excel·lència.

Bé, una abraçada i ens veiem al càmping... Vosaltres de vacances i nosaltres fent veure que no ! "

Text i fotos: Osmon

 
ir arriba