Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


CANAL DEL MEJILLON   JULIOL 2012

Bona tarda.

Us paso el link de les fotos de la canal equipada del "Mejillón".

Una canal molt xula per pujar i per baixar. Te alguns pasos molt durs i us recomano que porteu un strep i baga llarga per poder descansar si us quedeu sense gas als braços.

Deixo que en J. Ramón ens expliqui que li va semblar, jo era la segona vegada que la feia.

Hola a t@ts

Be, ja heu pogut comprovar com es la canal del Mejillón o del Muscle en versió JR o sigui passant-les p.... Aixó si, disfruntan com un camell en el seu oasi.

Us he de dir que ahir vaig anar a veure a un dels seus instal.ladors, el Joaquim Olmo, per explicar-li la meva experiencia en aquesta canal a la qual ell li té molta estima. Em va dir literalment que el que utilitza quelcom mes que les seves mans i dues bagues per proguesar per ella no pot dir que l'ha fet, amb lo que m'he quedat molt frustrat  però .......... aixó també vol dir que l'he de toirnar a fer.
També em va dir que hi van com 5 o 6 vegades l'any a repassar les instal-lacions amb lo que podeu imaginar com estàn de be sempre, aquesta i altres que també han fet ells.

Ara us envío el link de la versió Rafa Ledesma, veureu quina diferencia (apart de l'edat, que aixó en teoría no compta) amb la de JR.
Pura tècnica, agilitat i per els meus .............. que aixó ho pujo jo sense cap ajuda.
Veureu també que hi han tres petites filmacions i que una d'elles m'ha sortit apaïsada, ho sento. https://picasaweb.google.com/lapapereria/CanalDelMejillon

Rafa, moltes gràcies ....... per l'estrepText i Fotos de: Rafa Ledesma i Joan Ramón

 
ir arriba