Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Embardissats damunt d'un Clarabides inexistent.

Per segon any consecutiu hem anul·lat la sortida amb raquetes al Clarabides, l' any passat pel risc d'allaus, i aquest any amés per la previsió de noves nevades el dissabte. Hem buscat una alternativa pel diumenge que era l' únic dia de bon temps segons la previsió, i hem decidit anar a embardissar-nos.

Com cada d'any, els companys del Centre Excursionista d' Olot han preparat una bona Embardissada. Aquest any sortíem des de Sant Pau de Segúries per pujar al Talló i el Puig d' Ou.

Una barreja de membres del Grup i de Trepitjamolses hi hem anat, tot i que el dia abans va caure un bon xàfec que va deixar el recorregut a punt per empastifar-nos de fang i fer-nos suar el sagí. Al final amb les baixes d' en Tono i en Xavier que han anat a Montserrat, érem la Mariona, la Dolors, en Gonzalo, en Feliu, en Jordi i l' Emili.
La sortida era a les set del matí, però els que venien de Barcelona han arribat tard (hauríem de dir com sempre?), i mentre tant els que estàvem esperant a la sortida ens hem dedicat a saludar els amics que anaven passant. Pels que no ho sabeu, l' Embardissada és una marxa popular que té l' intenció de fer conèixer els magnífics paisatges de l' Alta Garrotxa i recuperar els camins i corriols que hi han. Aquest any érem uns 1200 participants i donem fe de que el camí s'ha recuperat !
Durant el recorregut hem trobat un parell de grups de companys del CEC, i altres amics amb qui més o menys ens trobem cada any. Hem tingut un bon dia fins poc abans d' arribar a Sant Pau que ens han caigut quatre gotes. Els paisatges de l' Alta Garrotxa segueixen encisadors, i les vistes des del Talló i el Puig d' Ou del Pirineu nevat, fantàstiques. Al final dels 24 quilòmetres, bé que ens mereixíem un bon dinar, i hem anat Can Bundància a la carretera d' Oix, i mentre dinàvem ha caigut un bon xàfec que deu haver enganxat als que fan durar l' Embardissada tot el dia, nosaltres ja ens varem mullar l'any passat.

Fotos: Mariona

 
ir arriba