Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


ANETO 3004m. 21 agost de 2010

Aquest cap de setmana hem anat cap a la Vall de Benasque, la Renclusa, per intentar pujar a l'Aneto. Per l'Ivan un quart intent degut a les males méteos passades, i per mi, la Núria,primer i únic intent ( caminant sense neu....ufff)...El dissabte dia 21 ens llevarem cap a les 5'00 del matí amb l'intenció d'esmorçar i sortir a les 6'00. Mare meva, l'espectació quan varem veure que erem uns del 500 caminants!!!!
Tota la muntanya recoberta de frontals, maco de veure, però deu n'hi do...."les Rambles"!!!!!!!.


De camí t'anaves creuant amb grups de diversos, fiins i tot families amb nens de 5 anys ( que van fer cim!, tard però cim. Una experiència per no repetir ja que van arribar molt tard, i tos patiem una mica..). Fins que sense voler-ho varem anar coincidin amb un grupet de "Sevillans"..jejeejej....Els riures i les conyes van estar servides per 10 hores.


Fins al Portilló inferior la cosa puja, després és relaxa fent la cresta, que no està malament, per saltar pel Collat i desde allà accedir al glaciar ( xip-xap) i enfilar cap a la base d'Aneto fins culminar amb al pas de Mahoma el cim de 3004m!!!!!.Gràcies a que portàvem corda, a més d'un el vam encordar per passar el famós pas. Tot i que hi ha un bon pati, el problema que varem trobar, va ser que la gent no s'espera a passar i tornar..tothom alhora, i és aixó el perillós.... La resta és " paso fermo e non vertigo!".

La tornada la vam escollir pel Portilló superior, la més llaaaarga, de fita en fita i tiro perquè hem toca. Totalment agònica!!!!.. En total tot el dia punjant i baixant, deu n'hi do de la botifarrada!!!!!
El temps inmillorable, molta crema i suor. Parades varies per repostar aigua i menjar, entretant riures i més riures "sevillans".
Però contents i emocionats d'haver-lo assolit!!!!!
Per acabar un bon sopar i cervesa, en un refugi amb uns guardes fantàstics, com n'hi ha pocs!!!!!!

Text: Núria, Fotos: Núria, Carlos

 
ir arriba