Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Al rebost no hi tenim xuia.

Anys vuitanta del segle passat. Una foto d' un temps exhaurit, no tant llunyà, un vell suèter de referències alpines, les muntanyes, les mateixes, el cansament, i el camí per fer.

A la vella llibreta de muntanya.
"A la nit hem compartit una col·lecció de sopes de sobre, totes amb el mateix gust. Ara ja no recordo ni l' esmorzar, recent. A la butxaca quatre ganyips que farem durar el que no va durar el vi d' ahir, i la mel la vessarem al damunt de les nous. No hi haurà res més. Només el cim. De tornada no estalviarem els rosegons"

"A la motxilla hi hauria d' haver un exemplar de la col·lecció de guies del CEC, la primera edició de la traducció catalana (1981) de " Travessia del Pirineu" de Georges Véron, a les pàgines del qual no hi ha res sobrer, i no hi manca res necessari. "
" ... del fred passarem a solell, trobarem al desconegut que fa el mateix camí, i ara compartirem el cim, que persistirà,en el record, i al cap dels anys, quan ens retrobarem, tot serà a l' oblit. Fins que una casualitat ens ho reviurà.
Si ho haguéssim sabut fa vint-i-cinc anys, hauríem variat les passes? Hauríem fet altres cims, per vies diferents, i altres desconeguts ens haurien fet companyia"

1 comentari:

Anònim ha dit...

I és meravellós poder mirar vint-i-cinc anys enrere i haver fet coses i tenir bons records, el dolent seria que el passat estigués buit o no poder arribar a explicar lo de fa vint anys

 
ir arriba