Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


VI Congrés Excursionista Català


Aquest passat cap de setmana de l' 11 i 12 de novembre, s'ha celebrat al Cosmocaixa de Barcelona el VI Congrés Excursionista Català. Fa 30 anys que no teníem un congrés, i en feia cent des de el primer del 1911 a Lleida.

El dissabte al matí, societat, cultura i muntanya amb l' Enric Faura, Joan Casòliva i Francesc Roma, el de sempre, ben raonat, però déjà vu. Després autobombo Juanjo Garra / FEEC. A la tarda, estudis, formació, i marc legislatiu. Espès i interessant al 50%.

El diumenge amb menys assistència, competició i mitjans, amb joves esportistes d' èlit de la FEEC. Després màrqueting i excursionisme. Espès al 100%.

Abans de dinar, models de gestió d'entitats. Autobombo del CEC, voluntariós intent del C.E. d' Olot amb el jovent, i el Madteam reconeixent que només són una agència de gestió de targetes federatives.

Aquí ja en varem tenir prou i varem anar fins a Vic a la Fira (fireta) de Muntanya.

Per fer un petit resum, podríem dir que es va fer el que es podia fer amb el temps que hi havia. Es va intentar tocar una mica tot, però el futur dels centres excursionistes no va trobar les eines necessàries. Una (altra) oportunitat perduda.

Emili Rissech

 
ir arriba