Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


BATEIG DE FERRADA DE LAURA (FILLA DE JOAN RAMON)
LA FEIXA DEL COLOM (MONTBLANC-TARRAGONA)
13/01/2013


Avui i després de molts anys he aconseguit portar a la meva filla a fer la primera ferrada de la seva vida. Hem anat la meva dona Maribel, la Laura, jo i ens ha fet costat també l'Elvira.
El dia no ha acompanyat gaire i el bateig de ferrada ha tingut de tot una mica, molt vent, una mica de pluja abans d'arribar a Montblanc i neu, si si neu quan erem a la feixa.
Hem pujat fins l'ermita de Sant Joan, un lloc molt singular i d'allà ja hem anat a buscar la ferrada.

Un cop al inci i després d'equipar-nos l'he donat unes explicacions a la Laura de com s'ha de progressar en ferrada i perquè serveix cada eina que portaba en l'arnés.

Després de les primeres pors ha progressat molt be i sense gaires dubtes. Sembla que l'experiencia li ha agradat, a veure si la aficionem i continúa venin amb nosaltres.
He de dir que l'Elvira l'ha aconsellat i ajudat en tot moment.

De la ferrada he de dir que es bonica, curteta i sense gaires complicacions, fa un bucle estrany i sembla que ja has acabat quan continúa una mica mes però si no t'adones l'acabas abans d'hora.
Té un tram del qual hem tingut que recular perque el cable de vida estaba tallat tot just quan començaven uns desploms importants equipats només amb grapes. Segurament l'han tallat perqué no es fiqui ningú.
M'ha semblat molt estarny que en el começament d'aquests tram no hagues cap senyal ni recomenació i m'he propossat trucar al telèfon que hi ha en el cartell d'entrada a la ferrada per demanar explicacions.

En definitiva una bona jornada que espero serveixi per aconseguir que la meva filla poc a poc s'aficioni una mica mes a la muntanya.Tram amb el cable de vida tallat.

Fotos i text de: Joan Ramón


 
ir arriba