Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


La Gran Diagonal de Peña Telera

El cap de setmana del 9 i 10 de Febrer, 5 companys del grup varen anar a fer la Gran Diagonal de la Peña Telera, a la Sierra de Partacua, més amunt de Biescas al Pirineu aragonès. És un via clàssica d'alpinisme hivernal, qualificada AD amb rampes de 50/55º amb un parell de ressalts mixtes, depenent de la temporada de neu. Pels comentaris d' En Nor i l' Àlex, varen gaudir d'una jornada extraordinària d'alta muntanya hivernal, amb la ja clàssica tornada de nit, en aquest cas, per l'anomenat corredor Z, que se'ls hi va fer etern. No en tenim la crònica detallada, però si un fantàstic reportatge fotogràfic de la Montse. Us en fem un tastet aquí, i els membres del grup podeu veure la resta a l'arxiu d' àlbums.







Fotos: Montserrat Andreu

 
ir arriba