Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Agost de Juliol

L'estiu existeix. Tenim de tot, i si no ho tindrem. Hem estat a la Pica, i hi tornarem per els 125 anys de l' ascensió d'en Verdaguer, hem estat a Espinavell dinant amb l'Eva després de fer el Costabona, hem comprat grappa a Visp, amb reflexes del Weissmies, del Nadelhorn, del l' Alphubel.
Tenim promesa de fotos des de les Dolomites i dels Alps austríacs. Estarem al cim del Néouvielle, i sentirem la companyia de l' Úrsula. Els que van a Bulgària la trobaran a faltar més. I també a Eslovènia. Alguns faran fotos a l'ombra de l'Urrielu. En tindrem dels Alps altra vegada, d'una bona colla. I de Mongòlia amb bicicleta. Altres ens portaran fotos de l'India, del Ladakh, del Nepal. Una foto del Huascarán des de la terrassa d' Edward's Inn de Huaraz. Ens agradaria. I una platja solitària de la península de Valdez a l'hivern austral.
I encara potser un roser florit en un marge del Montseny.
Ens agradarà saber de tots. Però, per damunt de tot, torneu, perquè us heu fet imprescindibles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els que vàrem estar a Bulgària, efectivament vàrem trobar a faltar l'Ursula, li haguès agradat molt aquell paissatge, molt verd, amb boscos inmensos i llacs on enmirallar-se. També la vàrem trobar a faltar a Slovènia, allà vaig tenir el goig i la sort de fer el Triglav amb els seus companys de sempre... Segur que tots ells la teníem al pensament

 
ir arriba