Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


1er. Congrés Mundial Alpinisme CEC


El primer cap de setmana de Juliol, hem fet el que, amb un entusiasme desbocat, hem denominat el 1er. Congrés Mundial Alpinisme CEC. Els delegats assistents al congrés han fet els deures: propostes, programa d'intencions, activitats diverses, ... i molt bon rotllo. Els treballs han estat metòdics, rigorosos, i en mans dels millors experts en la matèria, i les conclusions seran presentades en el segon congrés. Hem trobat a faltar a tots els que no han pogut assistir, però estan convidats a la propera convocatòria de la tardor, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 d'Octubre, on entre altres activitats pretenem posar 100 membres del grup (ajudats per altres membres de Muntanya) a la Cresta del Ferran per a celebrar el Centenari de la Secció de Muntanya del C.E.C.


"Des d'aqui felicitar a tots els membres del grup que van intentar i aconseguir la Cresta del Cubill, he passat un grandíssim cap de setmana, ho he passat de "very well fandango". En fi que espero cada any poder repetir un "capde" com aquest."
Ivan Torné

"Hola a tothom!Tot i que l'Ivan ja ha fet l'aperitiu, faré la crònica que "DEDOcràticament" algú em va assignar ;-)Com ja sabeu, moooltes de nosaltres hem pogut gaudir d'una cap de setmana rodó. Dissabte, uns quants van mantenir els peus a terra i van anar a fer o bé el Pic Rodó (Emili i Mariona) o bé la cresta del Peiraforca (Jordi i Albert). D'altra banda, un grup bastant gran (Alex, Montse, Laura, Sebas, Ivan, Olga, Eli, Pere, Cristina, Humbert i Isa juntament amb el Carles, la Gina i la Gisela) vam abandonar transitòriament la solidesa de les nostres estimades muntanyes per llançar-nos, amb ajut dels guies Jaume, Dani i Nando, de bavaresa.net, pel barranc del Llech. Crec que a ningú se li oblidaran els antinaturals salts de nou metres a la foscor de les aigües barrancoses -paraules del Àlex- ni els tobogans, ni la "rentadora", ni....en fi, tot un èxit!!!Dissabte a la nit, el grup "barranquer" va arribar impresentablement tard a la gîte de Bolquère, on, a més es van afegir la Maria, el Guillem, la Núria i l'Oriol. Un vespre curt però intens, amb cerveses patrocinades per la Olgàmens, samarretes made in Emili -Déu n'hi do, quin detallàs!- i molts riures. A les 23:30h bona nit que és tard i fins l'endemà a les 6h!!
Diumenge, II part del I congrés d'alpinisme. La majoria lluïm la samarreta made in Emili. Ennuvolat, però en conjunt bon dia i molt bon rotllo per fer -i acabar....de dia!!!!- la cresta del Cubill. Només l'Emili i la Mariona l'abandonen una mica abans d'acabar per culpa del genoll de l'Emili.....ai ai ai!!! La resta l'acabem just a temps per que una calamarsada posi a prova els nostres cascs. Foto de grup, arribada triomfant amb coreografia que ha quedat retratada per la posteritat per l'Albert (ja passaràs les fotos!), cerveseta al hotel -no explicaré res de les fantàstiques tumbones de l' hotel, no us voldria fer massa enveja més de la que ja teniu aquells que no heu pogut venir- i cap a BCN. Per mi, un cap de setmana 10, en tots els sentits. Per cert, que dissabte entre cervesa i cervesa vam fer un planning per després de l'estiu que entre altres coses inclourà un fantàstic cap de setmana "Ferran massif" on pretenem batre el rècord de número de gent en una cresta...però el calendari el deixo per aquells que s'ho van apuntar, perquè la que aquí escriu tenia la neurona borratxa o adormida i no en va prendre nota...continuarà?.... Salut!"
Isabel Huber

 
ir arriba