Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Cresta del Ferran

Tremoleu garrotxes properes, una centúria rabiosa de plaers caurà damunt vostra trepitjant la maledicció d' eternes nits passades.

Els absents envejaran la victòria



4/5 d' Octubre

L' intenció que teníem inicialment de posar 100 persones en línia d'amunt la Cresta del Ferran, i fer una foto commemorativa per celebrar els 100 anys de la Secció de Muntanya del CEC, ha quedat demostrat que era massa agosarada. Una fita com aquesta necessita de més temps de planificació, i la col·laboració del CADE per a fer la feina del diumenge. Per tant rebaixem les pretensions, i reconvertim la sortida al Ferran en la Trobada de Tardor del grup d'alpinisme. Però per això no rebaixem les il·lusions. Volem que tots el membres del grup que vulguin, puguin fer la cresta entre el dissabte i el diumenge.
Els que facin tota la cresta, tindran dues opcions.
La primera és sortir cap a Oix el dissabte, començar la cresta, equipar amb unes cordes fixes a la zona abans del túnel, i equipar també el ràpel, perquè així els companys que comencin la cresta el diumenge tinguin temps de fer-la tota i poder dinar tots junts. Aquest grup del dissabte dormirà a mitja cresta, i la majoria que el componen ja estan acostumats, és més, ho demanen a crits, a això de treballar la muntanya de nit.
El grup que començarà la cresta el diumenge, ho haurà de fer molt aviat. D' aquests alguns arribaran a la matinada amb cotxe i altres dormiran als prats que hi han a la vora del començament de la cresta (bivac, tendes, furgoneta...). Des de aquest mateix lloc hi haurà un grup que pujarà al cim del Ferran sense fer la cresta, passant per l' ermita de la Mare de Déu d' Escales, i el Coll de Terres, i una vegada al cim faran una part de la cresta en direcció oest fins a trobar al grup que ha dormit a dalt la cresta. Segurament encara hi haurà un altre grup que des de Sadernes, passant per Talaixà, i pujant pel nord, pujarà també fins el cim i s'afegirà al grup que ha pujat pel coll de Terres.
Això ens permet tenir diferents alternatives. Els que puguin estar-hi els dos dies podran fer tota la cresta tranquil·lament. Els que només puguin venir el diumenge, i no vulguin fer la cresta, poden pujar al cim pel coll de Terres (3h) i anar a trobar els que venen per la cresta, i passar tot el dia amb els companys, o per Talaixà (2h 15m) i si algú té molta pressa, al migdia pot tornar cap a casa. El dinar el farem tard, quan tothom hagi arribat al cim del Ferran. Podem dinar al Coll de Terres, o a Talaixà, si és que hi ha algú que ha pujat des de Sadernes. Per tant convidem a tot el Grup, i tothom que s'hi vulgui afegir, a apuntar-se. Els membres del Grup d'Alpinisme CEC s'han d'apuntar a aquí. Els altres que vulguin apuntar-se, han d'enviar un correu a alpinismecec@gmail.com abans del dijous 2 d'Octubre, i escollir la seva opció.

 
ir arriba