Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


L' Òscar entre els millors

L' Òscar al podi ...amb la nostra samarreta !

El nostre company Òscar Pérez fent equip amb el palentí Eladio Lantana, ha acabat segon en la categoria Master de la Gore-Tex Transalpine Run 2009, una de les probes de curses de muntanya més dures del món, que durant 8 dies, s'ha fet des de Oberstdorf (Alemanya) fins a Latsch (Italia) travessant Àustria i Suïssa. En total més de 230km i 15.000m de desnivell. En la classificació final general han quedat en onzè lloc. D' aquesta manera l' Òscar culmina una temporada amb uns resultats molt brillants, i deplorem el poc reconeixement mediàtic que tenen aquests fets.
Des de aquí volem felicitar efusivament a l' Òscar, i agrair-li que hagi pujat al podi amb la samarreta del Grup d'Alpinisme del CEC.

 
ir arriba