Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Ha mort Francesc Beato



La sorpresa i l' incredulitat queden atrapades pel dolor. M' acaba de trucar en David Mengual per dir-me que aquest matí ha mort en Francesc Beato. Ha estat un accident de trànsit a Riudoms. En el mateix accident ha mort el seu fill, l' Oriol, i la seva neboda Montserrat. Un cop molt dur per la seva família. I per tota la família excursionista.

En Francesc ha estat un símbol i un exemple per a tots nosaltres, el CEC queda orfe de la persona que ha treballat més per l' entitat. El reconeixement unànime a la seva feina, als seus coneixements sobre l' excursionisme català, la seva relació amb totes les entitats excursionistes del país, la seva dedicació a les activitats del Centre, el fan una figura irrepetible.

Ex-vicepresident del CEC, en la seva activitat com a vocal d' excursionisme, ha fet trepitjar el país a milers de companys, i ha estat motor d' infinitat d' activitats, com els viatges que organitzava cada estiu, o com les seves participacions anuals en l' aplec excursionista dels Països Catalans.

Dimecres passat va participar en la reunió de vocals de la Secció de Muntanya, amb aportacions com sempre oportunes i assenyades, i encara dijous, quan jo entrava al centre i ell en sortia, una mica cansat de tantes hores de treball, només pensava en noves activitats i propostes. Fa uns mesos, en una excursió pel País Valencià va tenir un problema de cor, que el va tenir un temps mig aturat en la seva activitat, però encara dijous ho comentàvem, i deia que ja estava del tot recuperat i em va parlar amb entusiasme de nous projectes.

No puc imaginar-me un futur sense els seus consells. Ni sense la seva companyia.

Emili Rissech

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic amb tu que perdem una persona irrepetible, amb una impressionant energia, un treballador exemplar i sobretot una persona que es feia estimar, allà on et trobis rep una forta abraçada. Susanna

Unknown ha dit...

Estem molt afectats per la tràgica noticia. La seva família deu estar desfeta.

Van tenir la sort de compartir amb ell aquesta excursió que comentes a la Serra d' Espadà feta conjuntament amb el Sento Puchades, del País Valencià.

En venen al cap les seves paraules quan va tenir que ser traslladat a meitat de la excursió - "Continueu la excursió per mi!, arribeu al final i no os preocupeu, estic en bones mans"

Aquest penso, pot ser el millor homenatge que el podem dedicar, continuar treballant per el que va ser la il.lusió de la seva vida, l'excursionisme als Països Catalans.

Les muntanyes, que ens va ensenyar a escoltar, ploren avui amb nosaltres, la seva partida. Ens resten els records i les lliçons d’un Home Bo.

Javier i Covadonga

Unknown ha dit...

Una gran pèrdua per a l'excursionisme dels Països Catalans.

Des de l'agraïment més profund pel seu mestratge i ajut.

Guillem (València)

Anònim ha dit...

No sé si tots som conscients de la pèrdua que representa la mort d'en Francesc. Era un nexe d'unió entre molts grups excursionistes dels Països Catalans i el CEC. Al País Valencià l' enyorarem.

Marta(Castelló)

Anònim ha dit...

Emili, en Francesc ens va fer compartir un dinar, i d' ací va eixir la nostra amistat, l' apreci que li teníem tots dos ens uneix en el dolor. El recordarem sempre des de ací baix.
Joan (Alcoi)

Anònim ha dit...

Des de Mallorca, on vam anar d'excursió plegats al darrer Aplec, un record d'ànim per als familiars. En el nostre record queda el teu exemple, Francesc.

Anònim ha dit...

Ara per ara, impossible substituir-lo, impossible trobar algú tant carismàtic, amb tanta projecció social i visió global de les situacions, així com amb tant grau d'implicació.

podi-.

Anònim ha dit...

Amb en Francesc, vàrem compartir a Sabadell, l'organització d'una caminada solidària. Sempre estava a punt per treballar per als altres fent compartir la seva passió, l'excursionisme i els Països Catalans. El nostre record i el nostre condol per a la seva família i per als amics del CEC de part dels excursionistes de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE SABADELL.

 
ir arriba