Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Ultra Trail Andorra 2011. L' Òscar segon, altra vegada.

L' Òscar, a l' esquerra, al segon lloc final.

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de Juliol, s'ha celebrat l' Ultra Trail Andorra 2011, i el nostre company Òscar Pérez a aconseguit la segona posició de la classificació final, darrera de Miguel Angel Heras.
Fa dos any ja va aconseguir aquesta segona posició, en aquell cas, darrera d' en Kilian Jornet.

La prova d' aquest any ha estat la més llarga i més dura de totes les edicions que s'han celebrat fins ara.
La Ronda dels Cims, que és la prova més llarga de les que es disputen, i en la que l' Òscar ha quedat segon amb un temps de 31h, 46m, 23s, tenia una llargada de 170km, i un desnivell acumulat de +11.900m.

Felicitem al nostre company per aquesta magnífica classificació, i l' animem a continuar aconseguint èxits, i gaudint de la muntanya, que sabem que és el que més l' estimula.

 
ir arriba