Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Òscar Pérez, segon a la Trail Aneto 2011

Sortida Trail Aneto 2011
Desprès de quedar en segon lloc a l' Ultra Trail d' Andorra, ara, el nostre company Òscar Pérez, ha quedat segon, aquest cap de setmana passat a la Trail Aneto 2011, de Benasc.
La cursa de "Vuelta al Aneto" va ser de 96 Km i 5.950m de desnivell positiu acumulat. El guanyador va ser el corredor lleonès Salvador Calvo amb un temps de 12h i 2 m., l' Òscar va quedar segon amb un temps de 12h i 20m. Tots dos varen rebaixar el rècord de la cursa, que potser era una mica "curta" per l' Òscar que acostuma a tenir millors resultats per damunt dels 130km.

L' Òscar entrenant
Ara l' Òscar marxa cap a Ucraïna, amb en Salva Calvo, per córrer la Transcarpathia Hiking Road de 280km. Li desitgem molta sort, i encara que no ens agrada fer prediccions, ... apostem per un lloc al podi! I amb la victòria assegurada, ja que només seran ells dos.

 
ir arriba