Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Hem tornat !

Alpamayo(5.947m) un dels cims d'aquest estiu
Ahir, dijous 1 de setembre, varem fer la primera reunió del Grup de la temporada. Aquests Juliol i Agost passats han estat farcits de conquestes muntanyenques, i tenim un munt de cròniques i fotos que hem de destriar i publicar. Hem deixat el bloc una mica descuidat, però en pocs dies actualitzarem les cròniques. 
Hem trepitjat amb força, Alps, Pirineus, i Andes, uns quants quatre mils, cinc mils, i sis mils. Travesses en bicicleta, curses de muntanya, barrancs, i fins i tot caiac. No ens hem estat de res.
A la reunió d' ahir, va anar arribant i marxant la gent, en total una trentena de membres del grup van passar per saludar als companys. Varem trobar a faltar especialment els que han estat als Andes que, acabats d'arribar, encara estaven massa cansats. Al final una quinzena de nosaltres varem anar a fer un mos, i a somiar amb noves ascensions. En tenim ganes. Hem tornat !

Recuperant forces per a noves conquestes !

 
ir arriba