Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Serra de Gredos, Laguna de los Caballeros. 17-18 Setembre de 2011





Sembla ser que ja ho tenim com una tradició....la pujada a la "Laguna de los Caballeros", a la Serra de Gredos. Aixó si, aquest any som 11!!..tot un record.
El divendres des de Barcelona amb l'Ave direcció
a Madrid, ens plantem a la Ca
pital en quas
i tres hores, després d'un parell d'hores més arivem a Navalguijo, un poblet a peu de la "Sierra". Nit de retrobaments, de riures i d'alguna copa...
El dissabte matí , després de preparar motxilles, avituallament, tendes i
aigua ( cada vegada tinc la sensació de que la motxilla pesa més...???¿¿¿) enfilem el camí amb destí de fer un bany a les "pozes". L'aigua tot i estar a 16-17 graus, es bona per fer una capbuçada!
Tot just d'haver fet un mos, tornem al camí aquest cop ja directes a la "Laguna ! passan
t per una font a fer l´'ultim carregament d'aigua.
Després de suar unes 6h, arribem contents, plantem tendes i recolllm llenya per fer foc, doncs quan s'amagui el sol, ja no hi haurà pietat!!!...
La nit es fosca i freda, però al voltant del foc, tothom i està molt a gust... i es que a més la companyia s'ho val.
Al matí de
diumenge, l'activitat de recollida va a un ritme considerable, i es que hi ha l'objectiu de menjar "Cochinillo" a Barco d'Àvila. Caram, quines preses i quin ritme de baixada...
Dit i fet, arribem a Barco, per fer un vol, unes canyes i fem
l'esperat dinar!!!!!!!
Ja per la nit, tornem cap a Madrid, on un tren nocturn ens retorna a Barcelona...

I es que, marxar dos dies per fer una caminata de 6-7h, amb 15kg a l'esquena, amb bons amics bon menjar i bon ambient no té preu...per la resta de coses, ja se sap..Mastercard!.



Text i Fotos de Núria Perapoch

 
ir arriba