Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Ha mort Walter Bonatti

Ahir a la nit va morir en Walter Bonatti. No farem, aquí, una glosa del personatge, ni de les seves històriques ascensions, que trobareu ressenyades a molts llocs. Només volem recordar un personatge excepcional en l' història de l' alpinisme mundial, que va obrir vies de gran dificultat amb els precaris mitjans tècnics dels anys 50 i 60. No es va escapar de les polèmiques, va escriure llibres de muntanya que es llegiran sempre, i quan va deixar l'alpinisme de primera fila, va fotografiar els paisatges muntanyencs per compartir-los amb tothom.

Nosaltres intentem, molt modestament, aprendre dels mestres, i Bonatti era un dels més grans mestres.

 
ir arriba