Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Campbieil, Pic Lentilla, Maou i Badet

13/10/2012


Bona tarda,

Us passo les fotos del cap de setmana passat al Pic Long, per si us voleu distreure una mica.

La zona és recomanada 100%!! jejeje!! I a l'hivern hi han moltes rutes amb esquis,... aquí queda!!! jejeje!!

Com ja veureu per les fotos al final no va fer la ruta que voliem exactament!! O sigui queda pendent i l'any vinent cau segur!!

I com més d'un m´ha preguntat que tal us explico una miqueta que vam fer,....
Al final vam anar-hi Isra, Susana, Rafa Porras i jo. Enlloc de dormir amb tendes vam acabar dormin les dues nits en un refugi lliure a peu de carretera uns metres més a baix del llac del Cap de Long, recomanació del home portava bar del llac! Tot un personatge amb el seu gos, aquest hivern va treure 9 persones de sota la neu, una passada!!
La veritat molt millor ja que feia molta humitat i fred!!!

El dissabte vam llevar-nos a les 6h i vam iniciar la ruta, al rodejar el llac molt bé però després força perdedor moltes fites per tot arreu,... i com era la primera vegada que estàvem per aquí ens van desorientar força!!! jejeje!! Per la propera ja sabem el camí,...
I van anar a parar a una cresta massa a l'est de la que volíem fer entre Pic l'Estaragne i el Pic Campbiel (tot al contrari d'on voliem anar), o sigui vam decidir anar cap el Campbiel 3.173m, cim que tenia també pendent de fa temps, un cop allà vam continuar la cresta i vam fer el Pic Lentilla 3.157m. Després vam baixar cap el coll i com anàvem bé de temps vam voler fer la cresta original però en sentit contrari d'est a oest i vam poder fer 2 cims més el Pic Maou 3.074 i el pic Badet 3.160. El dia estupendo super bé i unes vistes,... uffff!!

Diumenge va ser relax, riures,plat convinat i cap a casa!!! Amb la caravana pròpia d'un cap de setmana llarg! ;-)
Text i Fotos de: Montse Andreu 
ir arriba