Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


1ª TROBADA D'ESCALADA DEL GRUP


27/10/2012






Dissabte vem anar a Collbató l'Albert, Domingo, Marc, Pere, Rafa i jo. Vem fer tres cordades de dos i vem escollir la via de l'Avi Joan, una via en principi fàcil i en final massa fàcil que s'acaba quan li comences a agafar una mica el gust a la via. Té un parell de passos finets de V i res mes que destacar, només que al final té un pot amb una petita llibreta i un boli per escriure si vols la teva experiencia en la via.

Després vem anar al sector Mama's and the 
Papa's on hi han vies d'esportiva i l'Albert, el Pere i jo vem fer una via de V+ que segons les resenyes sembla que no te nom. He de dir que cap dels tres la vem encadenar d'una tirada però aixins i tot ho vem passar molt be i vem riure de valent.
Us envío un parell de fotos que vaig fer, les resenyes que teniem i una foto d'un curiós bolet que vem trobar.

Fins la propera escalada







Text i fotos: Joan Ramón


 
ir arriba