Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.



Escalada la via Sol Solet a Montserrat‏

13/10/2012


Hola a tots


Dissabte passat vem anar la Raquel i jo a intentar fer la via Sol Solet de la Miranda de Can Jorba a Montserrat. Es una via llarga de 130 m. que es fà en 5 llargs amb un grau màxim de IV+, encara que creiem que té algún passet de V.

Tot i creien que estaría algo mullada a causa de les plujes que havien caigut divendres, la placa estaba en perfectes condicions.

Es troba tot just a l'esquerra del principi del Joc de l'Oca (si el fas de pujada). Hi han tres vies i aquesta es la que comença mes a l'esquerra.

El descens es fà per una de les altres vies mitjançant tres ràpels, la Escabrini Escapullini. El primer ràpel té un volat de uns 12 o 15 m. que t'els possa de corbata i a més has d'anar buscant les reunions que no es troven en la mateixa perpendicular.
També pots fer el descens per el Joc de l'Oca però a les hores has de pujar a l'Agulla de Can Jorba que no està equipada i varem decidir que trigariem mes estona que rapelan l'altre via.

La via es molt maca, te un recorregut una mica sinuos que et fà consultar la resenya mes d'una vegada. A mi en particular em costa veure les txapes quan vaig de primer i m'he de concentrar molt per intuir per on va la via.
Té molt bones presses i bons peus en general malgrat algún tros mes intuïtiu.

Vem dinar dalt de la miranda i vem trigar 6 hores en pujar i baixar incloin el dinar i l'engantxe de la corda en alguna savina quan feiam els ràpels.
Diuen que es una via d'iniciació .............





Text i fotos: Joan Ramón





 
ir arriba