Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


La cresta del Ferran (per etapes!)


Tardor 2007

Entre l'estiu, i fins a mitjans de tardor s'han fet 3 intents a la cresta del Ferran, però sempre s'ha acabat fent tard i havent de sortir de la via abans d'acabar-la. S'ha de sortir de casa més d'hora!
Com sempre, els tiberis no s'estalvien, i els que varen anar-hi el 12 d'octubre, varen decidir que era més important anar a fer un bon sopar que no quedar penjats al mig de la cresta a mitja nit.
Quan ja tots estàvem desesperats pensant que hauríem d'esperar que la fessin els nostres nets, finalment l' Isa l' Humbert, l' Olga i l' Oriol van aconseguir la fita el diumenge 21 d' Octubre.

La crònica de l'Olga ens va tenir a tots intrigats fins que no ens va confirmar que havien aconseguit l'objectiu.

Els que no hem pogut fer-la, ja estem convocats per la primavera que ve.


 
ir arriba