Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Un pont al Ventosa

La frenètica activitat del grup no deixa
festa per estripar.


El pont de Tots Sants, tot i que finalment hi va haver algunes baixes, 15 membres del grup van anar al refugi Ventosa i Calvell , des de on van fer diverses activitats.

El dimecres al vespre ja van sortir la Laura, la Montse, en Sébastien i l' Àlex, i van fer una nocturna fins al refugi, amb sopar pel camí, i un màster en constel·lacions estel·lars. Quan van arribar al refugi ja era de dia. El dijous va arribar la resta del grup i es van repartir les activitats, una mica d'esportiva, i la Laura, en Nor, la Montse i l' Àlex a la primera agulla de Travessany que van acabar els dos últims. El altres dies destins variats: Montarto, Tuc de les Monges, Tumeneia (descartat per manca de temps i neu a la cresta), i Agulles de Travessany, integral feta per l'Ivan i en Martí. El Bessiberri nord amb bivac inclòs per la Laura, Montse, Raul, Nor i Àlex.

El diumenge mentre alguns tornaven a les agulles de Travessany, l'Oriol, el Xavi, l' Olga, l' Eli, l' Humbert i l' Isa varen anar a fer una via al costat del pantà d' Escales, que va resultar un pèl accidentada i s'hi varen deixar 2 cordes en un ràpel.

En fi, un pont ben aprofitat, i noves propostes en cartera.

 
ir arriba