Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


En record de l' Úrsula Willius

Dilluns, 23 de Juny. Avui al matí he llegit el correu que m'havia enviat en Manuel Parrado ahir a la nit. Un desgraciat accident ahir al matí en l' ascensió a l' Estaragne, ens ha deixat sense la companyia de la nostra amiga Úrsula Willius.
Els que hem tingut la sort de compartir les muntanyes amb ella, i hem tingut el privilegi de la seva amistat, ens sentim dolguts i esquinçats. Orfes. Volem donar suport als nostres companys, Alex, Neus, Dani, i Teresa que han tingut la mala sort de viure personalment aquest trist accident.
Alemanya, i catalana per convicció, estava plenament integrada al país i al C.E.C. Malgrat la brillantor de la seva carrera alpinística, i com esquiadora, va fer sempre de la discreció, la seva senya d'identitat. Mai tenia un no a qualsevol proposta de sortir a muntanya. Era una entusiasta de l'esquí de muntanya i va participar en gran quantitat de competicions. Va practicar l' alpinisme d'alt nivell, i en el seu currículum hi han multitud d'ascensions a tot el món. Des de que es va jubilar tenia un munt de projectes, i la darrera vegada que vaig parlar amb ella fa un parell de mesos, va dir de reprendre l'expedició a l' Aconcagua que havíem suspès el gener del 2006, per coincidència (i conflicte) amb els "sensegluten". Ara ja no podrà ser.
Emili Rissech.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també guardaré un bon record en el fons del meu cor de l'Úrsula, que jo admirava com a dona i com alpinista.

Carme Valverde

Anònim ha dit...

Sovint somniem cims, valls i carenes, que mai més podrem gaudir...

Sempre et recordarem Úrsula

Esther Martínez

Anònim ha dit...

Tot i no haver compartit cap sortida, només la coneixia de coincidir amb ella en el Centre, m'uneixo al dolor per la mort tant sobtada de l'Úrsula.

Josep Pons

Anònim ha dit...

La noticia de la mort de l'Úrsula ha sigut un cop terrible. Ara feia temps que no coincidíem a cap sortida, però de cop m'han vingut desordenats records dels cims compartits al Pirineu i els Alps, sobre tot amb esquís, però també a l'estiu. D'entre les seves qualitats muntanyenques i humanes, destaco la seva facilitat per mantenir la moral del grup devant de situacions en que el defalliment moral podía fer fracassar l'excursió. Sempre amb una discreció com si no hi fos.
Úrsula descansa en pau. Nosaltres et recordarem sempre.
Meli

 
ir arriba