Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Nord-oest de Gabietos

Estem penjant cròniques que tenim endarrarides des de la primavera.

L' Amadeu fa escapades entre setmana quan troba un forat de bon temps , això no ho podem fer la resta de mortals ! Ens fa una petita crònica de la pujada al Gabietos per la cara nord-oest.



11 de Maig 2010.

Bona nit companys.

Us adjunto unes fotos que espero que us agradin de la pujada el divendres passat (vaig sortir dijous) aprofitant el fred de la nit de dijous i un forat de bon temps divendres passat al matí, per fer la cara nord-oest dels Gabietos (al llibre "pirineos, ascensiones en mixto,nieve y hielo", es la vía 7.14 de la pag. 159)

És la pared que queda a la dreta quan es puja al coll de Bujaruelo (té bon accés des de Torla).

Vaig anar amb en Marco, un company d´Andorra i aconsellats per un conegut de Torla que va "assegurar", que divendres matí faria suficientment bo entre aquesta ratxa de mal temps.
Vam dormir al "refugi", si se li pot dir així, abandonat abans del port de Bujaruelo i vam tindre la sort (jo per partida doble del temps i les condicions, encara que la neu molt dura, els bessons a rebentar, i del company que va portar el pes de l´ascensió encara que jo vaig fer de "mula" de càrrega, tot s´ha de dir), de poder fer cim.

Enviaré crònica Emili i Núria, i a veure si ens veiem al Perdut i si pot ser abans. Albert, Òscar, a repetir-la i millorar-la com al Taillon. Salut i muntanyes a tots,

Amadeu.

 
ir arriba