Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Trobada després d'un any de voltar pel món

24 de Setembre 2010.

Ahir dijous ens varem trobar una bona colla de membres del grup en una de les noves sales del 3er. pis del CEC, per celebrar el retorn de la Christelle i l' Alex que han estat onze mesos donant la volta al món, fent alguns cims, alguns trekkings, i per damunt de tot passant' ho bé. També varem celebrar el retorn de la Laura que ha passat un parell de mesos a l' Índia, i ens ha servit una mica a tots per retrobar-nos després de les vacances.

La Christelle i l' Alex ens varen passar les fotos del seu viatge, tot ben amanit amb unes sucoses explicacions, i anècdotes. L' enveja de tots plegats va anar augmentant a mesura que els comentaris dels nostres amics anaven avançant. Podeu veure el que han fet en el seu bloc.

A part de regalar-nos amb la seva companyia i les seves explicacions, varen ser generosos amb el cava que van portar per celebrar-ho, i a més va caure un un detall personal per cadascú.

Després, com que ahir era la vigília de la Mercè, i Barcelona estava de festa, la majoria ens en varem anar a celebrar-ho junts.

Foto: Montserrat Andreu

 
ir arriba