Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Sempre queda Montserrat

Poca neu al Pirineu oriental, ... i ja fa massa que dura ! En Joan Ramon i la Cristina proven les canals del Grà de Fajol, però no és el millor moment. El diumenge el recurs de Montserrat sempre dona bon resultat. En Joan Ramon ens ho explica, i envia les fotos de la Cristina.


6 de Febrer 2011.

Ahir la Cristina V. i jo varem pujar a Ulldeter a fer alguna canal, i no les varem trobar en condicions, mai havia vist l'Estreta amb 4 ressalts. Molt poc gel i la neu tova.
 
 
 Avui hem anat a Montserrat i hem fet la Canal dels Micos pujant per la canal de Sant Jeroni. Ha estat una bona i llarga jornada doncs hem trigat 7 hores. Lo mes impressionant ha estat la Miranda dels Ecos amb unes vistes molt maques de tot el massís. La Canal dels Micos dona fe al seu nom, has d'anar d'arbre en arbre tan baixant com pujant. Ens ha costat una mica trobar la ruta però al final ens hem sortit bé.

 
I encara podem posar aquestes fotos que ha enviat en Joan Ramon, d' una altre sortida a Montserrat el primer cap de setmana del desembre passat.En aquest cas era el Montgròs i baixada pel Joc de l' Oca. 
ir arriba