Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


PAS DE L'ESFINX PEL SALT DE LA NINA. 15-06-12









Boooon diaaa!!
Aquest divendres passat amb en Joan Ramon, ens vam dirigir cap a Montserrat a fer un camí equipat, "PAS DE L'ESFINX PEL SALT DE LA NINA".


A les 8'30 sortiem de Barcelona, i després de l'esmorçar al Bar de l'Ana al Bruc, ens enfilavem per la cara nord ( GR-172). 





 




Un camí molt interessant, una primera pujada per la Canal del Miracle ( encara hem d'esbrinar el perquè d'aquest nom...)..força "costosa" com deia la resenya. 


Després per una caminet cada cop més estret, equipat amb passamans ( algusn trams si, altres no tant...)...fins remuntar la canal final de l'Hort de Malany. Aquest última amb cordes i cadenes que en algun tram haurem de remontar amb la força de braços únicament..

Sortirem a dalt del coll , just al costat de l'Agulla Lluís Estasen i de l'Eco superior, i just devant s'ens presenta l'Esfinx.... magnífiques vistes!!!!!! 









I ja ens dediquem a desgrimpar una canaleta, que deu n'hi do... fins al camí amb marques blaves i o vermelles,que ens fara tancar la circular tornant a baixar cap al cotxe per la mateixa canal del Miracle.

 Aixó si, amb un seguit de flaquejos divertits....mooolt divertits!!! ( recomanem portar calçat adherent!!!).









Tot aquest recorregut el fem en unes 6h, contant bocates, alguna parara per aigua i algun moment de buscar el camí correcte...però la veritat és que ni ens adonem del temps!
El temps passa volant quan fas coses que et fan disfrutar!


Molt bon dia, bon camí i bona companyia!

Text i fotos de Núria Perapoch

 
ir arriba