Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


POLLEGÓ INFERIOR DEL PEDRAFORCA     30/6/2012



Aquesta entretinguda excursió ens obre la pujada al Pollegó Inferior per una ruta bonica, exposada i molt desconeguda de la cara sud (d’aquí li ve el nom Talibans suposo). Ja és tot un éxit ferla i no perdrens de primers, tot un èxit per al Juan Ramon doncs és poc concorreguda.
 
La baixada també té un posible rappel “de fortuna” cap a cara sud  desde la cresta que no vàrem poder fer per manca d’informació (llargaria estimada 60 m, caldria portar dues cordes de 60), però que donaria una espectacularitat notable al recorregut i evita punyetera la tartera, reduint temps de tornada. Les vistes de la pared Sud impagables semblen el Gran Capitán de Yosemite, pràcticament inexpugnable. També varem veure isards corrent cap a la gran diagonal des del cim i fent una grimpada ens trobarem ulls d’animalets mirant desde dins els forats...acollonits.
 

Si algú es decidís a equipar amb cables en certs punts claus es podría convertir en una via equipada que segurament tindria notable èxit, doncs corona un cim emblemàtic. Assignatura pendent per al Parc Natural del Cadí.
Text: Javi Santos
Fotos: Joan Ramón

 
ir arriba