Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


SORTIDA GRUPAL AL PEDRAFOCA. 26-27 /05/2012







Dissabte al matí vam sortir d'hora per aprofitar el dia l'Emili, la Susana i jo. Érem l'equip avançat i esperàvem un segon grup a la tarda (L'Ali i l'Anna, que no són encara del Grup d'Alpinisme) i el Marcel (el productor de filmets de muntanya), i al vespre havien d'arribar l'Ivan i la Núria (que per no perdre la fama, van esperar que fos ben tard i tothom fos al llit per arribar.).

En fi, els primers vam arribar al refugi Estasen a deixar trastos per sortir a les 11h a estirar les cames. Vam decidr anar a fer el primer tros de la Homedes, a veure si fèiem algun llarg... però les circumstàncies van fer que cambiéssim d'idea i vam seguir caminant fins al peu del Via Pany... allà vam estar contemplant el paisatge, la Susana i jo, mentre l'Emili grimpava amunt. El dia s'inestabilitzava com previst així que vam decidir no intentar res i anar de retorn cap al refugi. Era d'hora... vam anar fer temps arribant-nos al Gresolet.

De tornada, finalment, ja tenim en Marcel, l'Anna i l'Ali al Refugi. Ens coneixem amb l'Ali i l'Anna que eren amigues de la Susana i no les coneixíem. Esperem l'Ivan i la Núria, però com dèiem, no van arribar a l'hora del sopar. Després de saber que feien tard, ens en vam anar a dormir.



Diumenge, sense matinar, marxem per anar a fer el Pedraforca pel Verdet. Som sis, hem deixat l'Ivan i la Núria, que volien anar a fer alguna paret, menjant-se el sopar (teniu imatge gràfica).

 Nosaltres sis tirem amunt seguint la processó de grups i grupets que tenen el mateix objectiu i la mateixa via que nosaltres.

El Marcel no ha baixat el seu nivell professional de la càmara, i l'Anna va fer el seu bateig a la grimpada amb gran èxit!

Tornem pel què queda de la tartera i dinem a 100m del refugi i en arribar ens trobem l'Ivan i la Núria que al final després d'arribar al peu de la via que volien fer i tapar-se el dia, han decidit tornar tranquil·lament. Fem una cervesa plegats al refugi, i aprofitem per criticar els disfuncionaments de la FEEC i alguns que milloraríem del CEC... sempre constructius, ja ens coneixeu. 

Ben d'hora, ben d'hora ja som als cotxes...


Text i fotos de la  Mariona

 
ir arriba