Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


VIATGE A NORUEGA 2012



Durada total del viatge: Del 5 al 26 d'agost de 2012
 Dies efectius de bici: 16 dies (entre el 6 i el 21 d’agost)
Kilometratge real recorregut amb bici: 970Km
Ruta: Bici d'Andenes (illes Vesteralen) a A (illes Lofoten) ----Ferry a Bodo -----Tren Bodo-Otta-------Bici Otta- Kaupanger-----ferry Kaupanger-Gudvangen----canvi de plans per mal temps: tren Flam- Voss-----bici Voss-Dale per l'Emerald Ring---Bus Dale-Trengereid----Bici de Trengereid a Bergen passant per Os---Tren Bergen Oslo

Descripció: Totalment recomanable. País molt preparat per anar en bici (totalment "bike-friendly") amb una natura espectacular. Gent amable. A tenir en compte però que és un país car. La primera part de la ruta en bici per les illes Vesteralen i Lofoten es molt planera, ideal per anar agafant forma. La segona part del viatge, a partir d'Otta, és una mica més exigent.

Text i fotos de: Isa i Humbert

 
ir arriba