Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Cerdanya cap de setmana 6,7, i 8 de Desembre


A la Cerdanya, també el cap de setmana que comença el 6 de Desembre, aquesta colla volien fer el Puigpedrós, mentre altres eren a la Punta Vinyola, i encara uns altres el dilluns anaven a la canal oriental del Pastuira.

En tenim la crònica de la Núria

El nostre cap de setmana ha estat, una mica diferent, encara que el lloc era quasi el mateix.
Nosaltres varem arrivar al Parking de Porté a les 10''00 matí, doncs haviem passat a buscar un bomber que sortia de guàrdia a les 7'00 a Campdevànol. Així que el previst era fer el Pic de Puigpedrós, uns amb esquís altres amb raquetes.
El dia estava força animat, i amb un sol fantàstic, després de trencar un pal de treking.."equipar a la Taca" una gosseta amb els seus peucs corresponents, bla,bla..etc..etc..sortiem d'excurssió.Després de patejar entre dos i tres hores, varem arrivar a un coll...on el fred, i el vent, va torçar la ruta al cim. Una raaaassca!!!. Fins aquí, tot i que la paronàmica era exel.lent... avall va que fa baixada. Jo crec que estavem a les montanyes just devant del grup que anava cap a la Punta Vinyola. Un cop al Pàrking, per cert Norbert varem veure el teu cotxeee!!, varem tirar cap a Puigcerdà a fer una cervesseta que tant ens venia de gust...Al vespre varem tornar a enfilar cap a Porté, i després de trobar una esplanada perfecte, varem montar campament base
amb la Furgoneta. A dins, ja cuinant, un parell d'ampolles de vi, uns riures, la cale possada...que sibarites no??? ( vull una furgoneetaa!!!!!! snif..snif..) A les 21'00 va començar a nevar i ja no va parar fins al dia següent.
Al matí, la intenció era de fer canal, però després per la Meteo varem canviar per una mica de gel...però al final..amb tanta neu i fred....poca cosa més que esmorçar tots junts, possar cadenes, i poc a poc tirar avall..contemplant la nevada que ens va fer i disfrutar del paissatge fins ven passat Ribes de Fresser....Acavant a Hostalets de Balenya, fotent-nos una carn a la brasa estupenda!!!! Ja no sé si dir, una sortida montanyenca...o gastronòmica..??? jejejejejjej


Us adjunto les fotos... Per cert, l'animaló sol, desconsolat i tremolant que es feia un fart de còrrer tot espantat...és un.............adivineu????????

Text: Núria Perapoch
Fotos: Núria Perapoch

 
ir arriba