Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Nord del Mont Perdut, Cilindre i Gran Estazou.

El cap de setmana del 27 i 28 de Maig una colla han anat a Pineta.

Segons ens explica en Sebastien, el dissabte l' Albert i l' Eli varen fer la Nord del Mont Perdut., i l' endemà diumenge, també la fan la Patricia, en Nor, i el mateix Sebas, que diu :

"... les condicions eren molt bones: temps perfecte, neu dura, excepte a la goulotte del segon corredor, on el gel estava molt malament ( i a més hi havia un piló de cordades que es colaven !). Allà varem treure corda. Sortint a les 5h. del balcó de Pineta, varem fer cim a les 9h. A partir del migdia la neu era bastant més xunga. Va ser una sortida espectacular ! "

A més el mateix diumenge la Patricia suma el Cilindre de Marboré.

I encara el dilluns, en Sebastien fa el Gran Astazou pel corredor sud.

En AQUEST VÍDEO hi han les fotos que ens ha enviat l' Albert.

 
ir arriba