Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Trobada al CEC, tenim visita.


Recordar-vos que el proper dimarts 30 de Juny, a partir de 2/4 de 8 del vespre a l' aula Pompeu Fabra del CEC, hi haurà una trobada amb els nostres companys de la delegació del Grup d' Alpinisme als Estats Units. (no ens en hem pogut estar de dir-ho!!!)

Els nostres companys, ara residents a Califòrnia, Meritxell Galindo i Artur Klauser, ens explicaran com funciona el món muntanyenc als Estats Units, i ens passaran fotografies i algun vídeo de les seves activitats americanes. Sabem que han estat a molt actius, que han trepitjat molts dels parcs naturals que tenen a l' abast, i que també fan activitat amb el Sierra Club, una entitat fundada el 1892, que té més d' un milió de membres, i que a part d'activitats a la muntanya, fa una gran tasca de protecció ambiental i del territori.

Hi esteu tots convidats.

 
ir arriba