Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Una tassa de te. Filosofia i muntanya.



Un home que busca la veritat ha sentit dir que el guru més savi de tot l'Índia viu al capdamunt de la muntanya més alta del país. Aquest buscant la veritat tresca per planes i valls fins que arriba a la muntanya llegendària. És increïblement costeruda i més d'una vegada rellisca i cau. Quan arriba al cim està ple de talls i de rascades, però allà dalt es troba el guru, assegut amb les cames encreuades tot contemplant el paisatge.
-Oh, guru savi - diu l'home que busca la veritat -, t'he vingut a trobar per preguntar-te quin és el secret de la vida (telos).
-Ah, si, el secret de la vida - diu el guru -. El secret de la vida és una tassa de te.
- Una tassa de te? He pujat fins aquí dalt per descobrir el sentit de la vida i em dius que és una tassa de te ?!
El guru s'arronsa d'espatlles.
- Doncs potser no és una tassa de te.

Text: del Folklore ... del carrer
Dibuix: "Au vrai sommet". Samivel

.... no a tothom li ha d'agradar necessàriament el te, o potser, per viure seguint la naturalesa hem de tenir, prèviament, un adequat coneixement de la mateixa.

Patou dels Pirineus

 
ir arriba