Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Que l'arbre ens ajudi a veure el bosc

Perquè el caràcter d'un ésser humà mostri les seves verdaderes qualitats excepcionals, és necessari comptar amb la bona fortuna de poder observar les seves accions al llarg dels anys. Si les seves accions estan desproveïdes de tot egoisme, si la idea que les dirigeix és d’una generositat sense exemple, si les seves accions són aquelles que certament no busquen en absolut cap recompensa i si, a més, ha deixat una emprenta visible en el món, estem llavors sense cap marge d’error, davant un personatge inoblidable.
Jean Giono (1895-1970)Curtmetratge megapremiat dirigit el 1987 pel canadenc Frédéric Back, basat en la novel·la de Jean Giono.

 
ir arriba