Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Tavertet

Tenim molta sort de que els amics ens escriuen i comparteixen les seves descobertes personals. L' Imma i en Quim han estat a Tavertet uns dies i han enviat aquesta crònica i unes magnífiques fotografies . N' esperarem més. De tot. També tenim la sort de tenir una nova redactora, la Núria, que molt aviat començarà a penjar cròniques pendents.


Ahir vaig saber que això teu no es curarà amb l'edat.
Ahir, anant cap a Tavertet des de l'Avenc ens vàrem trobar uns avis de Vic el més jove dels quals tenia 81 anys i el més gran 89. Es veu que cada dijous surten a caminar. Un em va voler ensenyar el carnet de federat i tot! Vàrem estar xerrant una estona i ens varen suggerir tot d'excursions per la zona, sempre lligades a un bon tec després. Del tipus: quan torneu de Sant Pere de Casserres, pareu-vos a dinar a Fussimanya, però demaneu només un plat, que amb un plat en mengen 4! Qui els va pelar!Tenien l'obsessió de fer-nos baixar a Sau per una via ferrada o que anéssim fins al Puig de la Força, on has de fer un salt a la cinglera. Si en Quim i jo no els havíem fet cap mal, ans el contrari! Al final ens van explicar con trobar el mirador de Sant Corneli, que és on vàrem dinar ;)Sant Pere de Casserres, que hi volíem fer avui a tall de fi de festa, l'hem hagut de deixar per més endavant. Ens hem llevat i no es veia res de la boira que hi havia. I a sobre era boira gebradora. Estava tot gelat! Ja veuràs les fotos. Semblava que no era gaire bon dia per caminar i per anar a un mirador i no veure res ... ens n'hem anat al museu episcopal de Vic... I quan sortim, ni un núvol ... Les mòmies dels bisbes de la catedral es deuen haver estremit, dels sants i hòsties que han baixat!
Au Salut!

Text: Imma Tarradas
Fotos: Quim Bou

 
ir arriba