Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Aplacem la sortida a Cabrera del Centenari de Muntanya

Degut a les nevades del dia de Sant Esteve i posteriors, s'ha anul·lat la sortida col·lectiva a Cabrera del diumenge 18 de gener. L' hem aplaçat pel diumenge 26 d ' Abril.
Després de fer un parell de recorreguts, hem pogut comprovar que l' estat dels camins per pujar Cabrera, sobre tot les tres rutes que sortien de la Vall d'en Bas, són impracticables actualment. La quantitat de neu acumulada dificulta el pas, però no seria un problema insalvable. El que ens ha obligat a anul·lar l' activitat és la gran quantitat d' arbres caiguts que hi ha als camins, i que dificulten d'una manera definitiva les rutes preparades.
Per això haurem de fer una campanya de neteja, per la qual demanarem col·laboradors voluntaris.
Us tindrem informats.

 
ir arriba