Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Canals al Montseny

Després de l' Albert i l' Eli, una altre colla també han anat a provar la neu del Montseny.

En tenim la crònica de la Núria.
Després de la ventada que ens va fer decidir no pujar a Ulldeter...per allò de sortir volant..etc..etc...i no volen desaprofitar el diumenge, la Laura, l' Ivan i jo ( la Núria), en decidirem a atacar el Montseny.

A les 8'30 a la Meridiana, amb la calma, anem cap al Montseny a fer alguna canal... Passat Santa Fe, deixem el cotxe en un revolt, i caminat una mica més endavant trobem un pont, i a sota comença una canal que sembla força formada, ja que està a cara nord total i no hi toca gens el sol.
Dit i fet, fem un ràpel inicial per baixar del pont ( com que no tenim ni idea del nom, li diem...La Canal Del Pont!!!!)(Just abans del ràpel, a l' Ivan se li estripen els pantalons i a la Núria, amb un mocador al nas per sortir-li sang....quina expedició..oi Laura..?..jejej.
La sang para, i per sort l' Ivan porta uns pantalons a la motxilla...tot apunt..)
La pujada sense piolets ( tot i que l'Ivan insistia en treure'ls...serà perquè encara té el mono d'estreno..??..jejejeje), fins a un ressalt, llavors si, piolets fora.Increïble com es claven!!!!!. Neu dura, amb una pendent disfrutona.. AL final arribem a dalt, i en treure el cap, quasi surt volant el casc....uuffffff...quina ventada!!!!!!!!

Decidim no progressar, ja que ara bé un tros d'escalada-grimpada en roca..i amb el vent... l' Ivan aprofita per fer una classe tècnica de com posar "ferros diversos", que amb la rasca i la gana...acabem muntant un ràpel i avall que fa baixada...En total 2 ràpels, així ho fem tot més complert..jejejej..... Al cotxe a les 17'00, contents...i la Laura dient..."joder con el Montseny",,,jejejejejejejej.

Salut i Muntanya!!!!!!!!
Text i fotos : Núria Perapoch

 
ir arriba