Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Gener. Neu, allò blanc que hi ha a les muntanyes.

Si seguim així tindrem neu fins a l'estiu. L' Albert ens envia la foto del Montseny a on varen anar amb l' Eli a fer una canal. Això no passa cada any!

Una bona colla va anar a passar el cap d'any a Benasque, fent camp base a El Run. Varen fer de tot... fins i tot muntanya! Pràctiques d' Iglús, algú va fer esquí, d'altres una mica de gel, i tots es varen poder atipar de neu. Molta neu.

També hi ha hagut temps per anar al Pedraforca a fer una mica de glaç.

Els Trepitjamolses hem fet raquetes de Campelles cap a la Covil, entrenament post malaltia de la Dolors. Un dia esplendit bon ambient... i dinar estripador a Cal Ras !

Mentre tant en Joan Ramon i l' Ana han anat a fer la Canal Estreta a Ull de Ter.

I encara un bon grup varen estar al Capcir amb raquetes.

Fotos: Albert Arboles, Montserrat Andreu, Mariona Chevarria, Dolors Gurri, i Joan Ramon Montes.

 
ir arriba