Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Una finestra a Espinavell. La neu després de Nadal.



Dilluns, la neu fosca, la del fred i la mort, la que ens fa perdre, ens espanta amb el brogit del torb i ens reclou a casa, a la vora del foc, imaginant que no hi ha després, que és la fi.
Dimarts, la neu de la llum i de la vida, la que regalima aigües noves i promet futurs verds i fecunds, la que ens ensenya els camins i resplendeix alegria.
Avui, després de dos dies de sol, el cel s'ha tornat a tapar. No ens ha donat temps a respirar i l'hivern sembla que pren embranzida de nou. Cau la nit i s'encenen els petits fanals del poble. Al capdavall de carrer, un estel anunciant fa pampallugues i em fa pensar que, de fet, aquest hivern tot just comença i, pel que sembla, de neu, en tenim per molts dies.
Eva

 
ir arriba