Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Inauguració de l' Arxiu Històric del CEC

El dijous dia 22, a 2/4 de 8 del vespre, inaugurarem l'Arxiu Històric del Centre.
Després d'una laboriosa feina a càrrec de l'equip d' arxivers i col·laboradors, per fi tenim l' Arxiu ordenat i catalogat.
Aquesta inauguració és una mostra més la rellevància que el Centre ha tingut en la vida pública a Catalunya. La documentació guardada a l' Arxiu, juntament amb la Cartoteca, i l' Arxiu Fotogràfic són imprescindibles per entendre l' evolució de l' excursionisme i les activitats alpines a Catalunya, i l' història mateixa del país, i formen part del patrimoni del Centre del qual tots els socis n' hauríem d'estar orgullosos.
No és, doncs, un acte més, sinó la mostra del valor que té la institució. A més, com que l'Arxiu custodia el manuscrit original de Lo Catalanisme, de Valentí Almirall, presentarem aquest dia una edició facsímil il·lustrada de la primera edició del llibre, de l'any 1886, un llibre que ha estat cabdal per al pensament catalanista de tot el segle passat i una bona part del qual és perfectament vigent encara (Se'n donarà un exemplar als assistents a l'acte.)
Celebrem-ho. Hi esteu tots convidats.

 
ir arriba