Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Campament d' estiu del Grup d' Alpinisme CEC

Aquest estiu també volem fer un campament d'alpinisme a els Alps. Com cada any tenim el problema de decidir les dates perquè hi pugui participar més gent.
Ens agradaria fer-ho coincidir amb el campament de vacances que organitza cada any la secció de Càmping del CEC. Aquest any és a Val Ferret, a Suïssa, la primera quinzena d' Agost: http://www.cec.cat/node/514
Tenim diferents possibilitats d'activitats alpines a Grandes Jorasses, Grand Combin, Mont Dolent, o altres activitats no tant tècniques. Farem una proposta concreta, i esperem que us apunteu el màxim de gent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hol,

A vuere si es concreta el tema en forma de proposta de dates i activitats,
gràcies,

T.

 
ir arriba