Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Bon Nadal i Feliç Any Nou !

Des de l' Abril del 2007, en que varem començar a caminar, aquest Grup d' Alpinisme CEC s'ha fet gran, a dia d' avui som 179 membres en el distribuïdor de correus, encara que els realment actius en les activitats del grup som una quarantena, cada curs d'alpinisme de l' Escola de Muntanya del CEC ens aporta algú nou que arriba amb empenta. Aquesta empenta ha fet pujar el llistó, i esperem que segueixi així en el futur. Aquest futur comença aquest nou any 2011 en que tenim uns quants projectes engrescadors.
Com cada any, el nostre amic Quim Bou ens ha fet arribar una nadala que ens serveix per felicitar les festes a tothom. Que tingueu un Bon Nadal i un feliç i alpinístic 2011.


 
ir arriba