Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Tardor 2010. De tot i molt.

La tardor, segons els anys, sembla que hi ha poca activitat, és massa aviat  per la neu, i massa tard per ascensions segons quins tres mil del Pirineu. I després resulta que és quan es fan més coses. A part de les cròniques que ja hem penjat, aquí us en fem un petit resum. Aquesta tardor hem fet de tot, esquí, raquetes, descens de barrancs, escalada, ferrades, ascensions, crestes, escalada en gel, ... i crec que aquest any no hem anat amb globus!


24 d' Octubre, Cresta de les Gencianes

L' Albert, en Joan Ramon, el Javi, i en Rafa varen fer la Cresta de les Gencianes als Pics de la Font Negre, a tocar del Pas de la Casa, a Andorra.

Un matí fred, en que varen comptar amb la companyia de l' Amadeu durant una estona. La cresta, distreta i entretinguda, amb una dificultad màxima d' un tram de IV no obligat.













Tot i que un missatge SMS del diumenge al vespre d'en Joan Ramon deia: "Objectiu assolit, el pas de IV bastant fotut, de IV res ..."
I encara el dimarts un correu d' en Rafa deia: " Respecte al pas de 4º,.... doncs no sé, si algu s´ho creu que m´ho digui personalment, la veritat es que va ser una experiencia nova la "facilitat" d´aquest pas... "


=======================================================

El 6 de novembre en Rafa i l' Ivan escalen la GEDE a l' Elefant.
  
A la Trompa


En Rafa ens envia un correu amb un petit comentari i alguna foto:





L' Ivan, empotrat !

"Aquest Dissabte per fi l´Ivan i jo vam acabar la via GEDE a l´Elefant de Montserrat, la teníem pendent des de aquest estiu, on vam tenir un cúmul de despropòsits a partir de la 3ª R, on va passar de tot..... i on em vaig perdre per culpa de no haver estudia´t bé la via abans de començar.


Cordada a la Mòmia
Així doncs apart del nostre èxit volia fer incís en la necessitat d´estudiar molt bé per on va una via i no confondre´s amb la gran quantitat de xapes d´altres vies que ens podem trobar a la geografia vertical de Ca la Montse.


Objectiu aconseguit !

També volia comentar la falta de xapes en aquesta via i d´altres montserratines, una autentica prova de coratge mental.
Era una assignatura pendent que teníem l´Ivan i jo, felicitats company, ens ho mereixem."




=======================================================

Barrancs Sara i Piula, i Ferrada Urquiza-Olmo

A principis de Novembre l' Anna, la Cristina, en Xavi i l' Amadeu varen anar a fer el Barranc de la Sara, Barranc de la Piula i la Ferrada Urquiza-Olmo on van coincidir amb la sortida que portava en Joan Ramon
















======================================================

Pic de Tempestats

En Joan Ramon i en Pau varen portar la sortida al Pic de Tempestats en tenim unes bones fotos. Varen dormir amb tendes i la sortida va ser perfecte, bon temps, bon equip, i objectiu aconseguit.




=========================================================


L' Albert i en Joan Ramon varen anar a fer La Cresta del Medio
 











 
ir arriba