Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Escalada en Glaç

Fa poques setmanes amb l'Escola de Muntanya hem fet un curs d'escalada en glaç que va sorgir com a proposta dins del nostre grup d'alpinisme. Ha estat un èxit de participació. L'escalada en glaç ja fa temps va deixar de ser un mitjà per fer ascensions alpinístiques, per convertir-se en un fi en si mateix. Això no deixa que els orígens i a la pràctica hagi estat sempre lligat a l'alpinisme clàssic.
Presentem aquí una mostra de tot això. El nostre company Josep Pons, que últimament el tenim molt ocupat fent esquí de muntanya, ens envia aquest magnífic article històric que va publicar a la revista "Mai Enrere" del Club Excursionista de Gràcia, número 414 de Març de 1986, i que ens presenta les Primeres Jornades d'Escalada en Glaç, fetes el Gener d'aquell any, amb la presència dels primers grans especialistes. 22 anys després demostra que alguns debats encara son molt actuals.

 
ir arriba