Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Gel al Pedra, encara

Bé, una mica tard, pel tema fotos, i també perquè...que carai tothom explica la seva, doncs nosaltres també ho intentarem...jej.
Fa un parell de setmanes varem fer una sortida de cap de setmana al Pedraforca per acabar d'adquirir coneixements...i tècnica i preparar-nos pel món de gel exterior!!!.El dissabte a les 5'00 toca diana, i a les 8'00 ja som al peu del Pedra. Les il.lusions s' esvaeixen de cop al veure un Pedra imponent, i fantàstic, sense una gota de neu....sssssssnnnifffffff.... Però tot i així no perdem l'esperança, i tot just comencem a remuntar la pista del mirador cap a la cara nord.....TATXAN!!! comencem a trobar gel.... Les cascades no estaven formades al 100%, però si eren escalables.. El dissabte va ser suficient per a fer algun ressalt, prendre coneixement de fer reunions...i macro reunions....i crec que varem obtenir el 'títol especialista en avalakov' !!!!!!! Tots contents i cansats, varem plegar quan ja no hi havia sol, i varem enfilar cap al refu Estasen. Érem 4 gats.El diumenge, després de córrer una mica, per haver-se enganxat els llençols una mica massa....varem optar per tornar a la pista, i seguir per la cascada inicial i remuntar-la fins a dalt de tot. 3 ressalts i amunt, un del mig va ser un mixta de gel i roca, i matoll..jejejejej...però la cirera del pastís ens estava esperant a l'últim tram o hi havia una cascada formada amb gel molt òptim!!. Després varem muntar uns ràpels per la canal del costat per fer més ràpid el descens....i cap al cotxe...Com a nota interessant?...no ens varem trobar NINGÚ!!!!!!!!!!!!. I com a fi de festa, què millor que un parell de cervesetes a Saldes!!!!....

Salut i Muntanya!

Ivan i Núria

 
ir arriba