Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Les darreres canals de la temporada ?

El dissabte 16 de Maig, l' Eli, l' Albert, en Sebas, en Nor , i l'Isra, varen anar cap a Prat d' Aguiló per així a punta de clar poder començar l' ascensió al corredor Mendizale Original a la cara nord de Comabona, que varen poder fer amb un dia esplèndid.
En tenim unes magnífiques fotos de l' Albert i l' Eli.







El diumenge 17 de Maig en Joan Ramon, en Tono, i en Ferran van culminar la seva assignatura pendent d'aquesta temporada després de alguns intents frustrats: la canal Central del Gra de Fajol Petit amb el seu diedre, que ha estat motiu de molta broma per part d'alguns del grup que l'han fet repetidament per escarni d' en Joan Ramon que finalment s'ha tret l'espina, tot i que la neu ja era molt justeta aquest cap de setmana.


 
ir arriba